Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheesecakemuffins med hallon

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Cheesecake i muffinsformar. Med smak av citron, kanel och hallon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret. Smula sönder digestivekexen och blanda ihop med smöret och kanelen. Lägg ca 2 tsk av blandningen i muffinsformar och ställ in i kylen i 20 minuter.
  2. Tvätta och riv skalet av citronen. Blanda ihop färskost, kesella, turkisk yoghurt, ägg, honung och kanel. Lägg i skalet från citronen och kläm i 1 tsk av saften från citronen.Klicka på ungefär 1 msk av fyllningen på botten i muffinsformarna. Strö över lite kanel som dekoration och toppa med ett fryst hallon i mitten av formen och ställ in i ugnen i 20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lenahedberg11 13 november 2011

    varför ska man ställa in den i ugnen inte i frysen eller kylen?? i 20 min--

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.