Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cherry chocolate cayenne cupcakes

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Cherry chocolatechip muffins, cacao och cayenne-frosting mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg, socker och honung jag brukar micra hård-honungen så den blir rinnig, det är lättare att vispa poröst i en stor skål, rör sedan i mjölken och crème fraichen. Häll i resterand mjölblandning som sedan försiktigt rörs ned i den fluffiga äggsmeten. När jag fördelat smeten i formarna tryckte jag ner 2-3 delade och urkärnade, färska eller inlagda körsbär i mitten på varje form.
  2. Fördela smeten i 12 stora amerikanska muffinsformar, eller i muffinsplåt, och grädda i 225 grader 15-20 minuter.
  3. Gör frostingen medan dom gräddas. Rör ner kakaon och hälften av florsockret i det något svalnade smälta smöret, häll i hälften av mjölken och plutta i lite florsocker och mjölk i taget tills frostingen är lagom hård. Spritsa ut chokladkrämen i ett snyggt mönster och dekorera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.