Cherry chocolatechip muffins, cacao och cayenne-frosting mums!
Instruktioner
- Vispa ägg, socker och honung jag brukar micra hård-honungen så den blir rinnig, det är lättare att vispa poröst i en stor skål, rör sedan i mjölken och crème fraichen.
Häll i resterand mjölblandning som sedan försiktigt rörs ned i den fluffiga äggsmeten.
När jag fördelat smeten i formarna tryckte jag ner 2-3 delade och urkärnade, färska eller inlagda körsbär i mitten på varje form.
- Fördela smeten i 12 stora amerikanska muffinsformar, eller i muffinsplåt, och grädda i 225 grader 15-20 minuter.
- Gör frostingen medan dom gräddas.
Rör ner kakaon och hälften av florsockret i det något svalnade smälta smöret, häll i hälften av mjölken och plutta i lite florsocker och mjölk i taget tills frostingen är lagom hård.
Spritsa ut chokladkrämen i ett snyggt mönster och dekorera.
Publicerat den
9 september 2008
Liknande recept
Skriv kommentar