Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chevrébakad oxfilé med fikonmarmelad.

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Spännande kötträtt som passar året runt.

Ingredienser

Instruktioner

Salta och peppra köttet. Bryn bitarna på hög värme i en stekpanna. Ta en ugnsfast form och kör bitarna på 120 grader i ca 30 min. Ta ut köttet och toppa med en skiva chevré. Sätt ugnen på grillfunktion och låt osten ta färg. Lägg upp på tallrik tillsammans med en klick fikonmarmelad. Serveras med ugnsbakade potatishalvor kryddade med salt och timjan. Dela potatisen på längden pensla olivolja på halvorna, salta och strö timjan över halvorna. In i ugnen på 220 grader tills de är mjuka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.