Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chevrebollar

 
  • Serverar: 32 portioner
Skriv ut

Riktigt goda bollar som kan serveras som välkomms tiltugg eller till en god buffe, fest eller bara mys i soffan

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort fettranden på skinkskivorna. Skär skivorna i strimlor och sedan tvärs över i små, små bitar. Riv chèvren grovt. Skär gräslöken smått.
  2. Rör ihop chèvren med parmesan och philadelphia. Rör ner skinkan och krydda med senap, salt och peppar. Rulla små bollar och rulla sedan i gräslök.
  3. Lägg upp på ett fat och låt stå i kylen i 30 minuter innan du serverar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.