Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

chevréfylld parmaskinka

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Läcker och snabb förrätt som kan förberedas i god tid. En aptitretare som blandar spännande smaker på ett tilltalande sätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa chevréosten i en skål. Tillsätt creme fraiche och blanda väl.
  2. Ta isär parmaskivorna och lägg en klick chevrécreme på varje skiva och rulla ihop.
  3. Torrosta solroskärnorna i stekpannan tills de fått lite färg. Skölj ruccolan och skaka den torr. Fördela på 4 assietter. Lägg 2 ihoprullade skinkrullar på varje assiett. Häll de rostade solroskärnorna över och ringla sist över honungen över alltihop ca. 1-1½ msk/assiett.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.