Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chèvregratinerad kycklingfilé med päronsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hur gott som helst.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Bryn kycklingfiléerna i smör, cirka 5 minuter på varje sida. Ta upp dem och krydda runtom med salt och peppar. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
  3. Skär fänkålen, löken och päronen i tunna klyftor. Lägg dem runtom kycklingen. Droppa över olivolja och krydda med salt och peppar. Hit kan du förbereda.
  4. Lägg en skiva getost på varje filé, strö på rosmarin och ringla över honung. Stek i mitten av ugnen cirka 15 minuter.
  5. Kycklingsaften ska vara ofärgad när kycklingen är färdigstekt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.