Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chèvregratinerad sparris

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den franska getosten är jättegod tillsammans med den gröna sparrisen, stekta småpotatisar och stekta körsbärstomater.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader. Skär av den nedersta delen på sparrisen. Lägg sparrisen i en stor ugnssäker form. Blanda grädde, vin och smulad buljongtärning. Häll det över sparrisen.
  2. Skär osten i 4 skivor. Lägg dem på sparrisen. Strö över pumpakärnor.
  3. Gratinera i övre delen av ugnen i 6-8 minuter. Servera med stekta småpotatisar och stekta körsbärstomater.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bocuracao 8 april 2009

    Lite ovanliga smaker, och otroligt gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.