Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chèvrekycking

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Getost, rosmarin och svarta vinbär är en mycket god smakkombination.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Svartvinbärssås:
  2. Vispa ihop vatten, kycklingfond, svartvinbärsgelé, rosmarin, balsamvinäger, flytande honung och potatismjöl i en kastrull. Låt det koka upp. Sila bort rosmarinen. Vispa i smöret och smaka av med lite kinesisk soja.
  3. Chèvrekyckling:
  4. Sätt ugnen på 275 grader och grill-läge. Krydda kycklingen med salt och vitpeppar. Stek den i smör c:a 5 minuter per sida. Lägg den på ett smort ugnssäkert fat. Lägg på getosten, en kvist rosmarin och häll på en klick flytande honung. Gratinera kycklingen i övre delen av ugnen tills osten börjar smälta ca 2 minuter. Servera chèvrekycklingen med svartvinbärssåsen, en rotfruktspytt och svartvinbärsgelé.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.