Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chevretoast

(7 kommentarer)  
Skriv ut

Jag såg tidigare att vi har några medlemmar som är chevreälskare, tänkte på er när jag hittade detta på hemmets journal.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Lägg bröden på en plåt med bakplåtspapper. Blanda smör och pressad vitlök. Bred på bröden.
  3. Dela chevren i skivor och lägg på efter tycke. Gratinera i ugnen tills chevren har mjuknat. Fördela ruccolan på tallrikar. Lägg på bröden. Toppa med valnötter och honung.

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • maivor_m 15 januari 2008

    Smakade fantastiskt gott

  • jonteboy 19 augusti 2008

    Väldigt enkelt och otroligt gott!

  • iccis 12 december 2010

    SÅÅÅÅÅ GOTT!!!

  • Nortlan 3 januari 2011

    Håller med övriga, superenkelt och supergott! Me like:-)

  • Tinjep 14 januari 2013

    Jättegott! Denna förrätt kommer jag att göra flera gånger!

  • Annrh 24 mars 2013

    Verkligen jättegott! Har ätit utan vitlök tidigare och det var suveränt men det var även riktigt gott med vitlök i smöret. Jag tog dock en baguette istället för förmfranska och så tog jag även lite kvarnsalt i smöret när jag blandade det med vitlöken. En klar femma från mig!! En jättegod förrätt. Vi ville alla ha mer än ett bröd var :)

  • Bappi 5 januari 2015

    Blev en riktigt höjdare som förrätt till Nyår. Hittade inte valnötter på affären men det blev lika gott ändå. En klar femma. Alltså så gott *mums* /kram

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.