Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chiapudding med mango, passionsfrukt, fikon och kokosgrädde

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

En stående klassiker som faktiskt borde införas allt oftare i vardagen! Det viktiga med chiapudding, är att addera sötning i mjölken. Tycker jag. Och med några droppar toffee-smak blev det givetvis ännu godare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Det behövs väl knappast någon längre beskrivning för chiapudding, men blanda – och kyl. Gärna minst 4 timmar, förslagsvis över natten.
  2. Toppa sedan med uppskuren mango, passionsfrukt, torkade fikon och kokosgrädde (den feta delen av kokosmjölken vispat med sötning och vaniljpulver).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.