Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chicago-style Pan Pizza

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Billys i all ära men detta är ORIGINALET! Eller... Ja, ganska nära iaf. :) Det här receptet ger 4 brottarportioner eller 6 "normala" dito.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Kavla ut degen till en storlek av 25x35 cm ca och placera den i en långpanna.
  3. Sprid ut pizzasåsen och mozzarellan jämnt över degen.
  4. Skiva korven i tunna "slantar".
  5. Fräs korven i medelvarm panna under ständig omrörning så att den bli jämnt gyllenbrun (den får inte bli för mörk). Ta av korven med en hålslev så följer inte så mycket stekflott med.
  6. Svetta löken och svampen i stekflottet från korven så att de blir mjuka och svampens överskottsvatten kokt bort. Fördela över pizzan.
  7. Strö över parmesanosten jämnt och baka av i 25-30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.