Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

chicken creole

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

God rätt som t.om min annars kräsne sambo älskar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset. Skär kycklingen i mindre bitar och slanta korven. Bryn kyckling och korv i margarinet. Lägg åt sidan. Hacka lök, pressa vitlök och tärna paprikan. Fräs dem tillsammans med kryddorna
  2. Slå på tomaterna och låt koka någon minut. Lägg i kycklingen och korven.
  3. Koka försiktigt i ca 10 minuter eller tills kycklingen är klar.
  4. Smaksätt med tabasco, salt och strösocker. Servera med riset!.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.