- Serverar: 3 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Ett halvfabrikat som blir en höjdarmiddag med de rätta tillbehören. Framför allt så går det snabbt och lätt att laga middagen.
Instruktioner
- - Blanda Marinaden (medföljande påse) med 3 msk olja i en skål. Blanda ner det strimlade kycklingköttet, Marinera 5-10 minuter.
- - Häll riset (medföljande påse) i 6 dl kokande vatten och koka upp. Koka ca 20 minuter.
- - Stek under omrörning det marinerade köttet i lite olja.
- Tillsätt 3 1/2 dl vatten och såsmixen (medföljande påse) och låt såsen koka upp under omrörning.
- -Rör ner 11/2 (vi brukar ta 2) dl Creme Fraiche och 1 msk lime. Låt småkoka ca 2 minuter.
- Servera med ris, skivad banan, jordnötter och en fräsch sallad.
Publicerat den
25 mars 2008
Liknande recept
Skriv kommentar