Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett halvfabrikat som blir en höjdarmiddag med de rätta tillbehören. Framför allt så går det snabbt och lätt att laga middagen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. - Blanda Marinaden (medföljande påse) med 3 msk olja i en skål. Blanda ner det strimlade kycklingköttet, Marinera 5-10 minuter.
  2. - Häll riset (medföljande påse) i 6 dl kokande vatten och koka upp. Koka ca 20 minuter.
  3. - Stek under omrörning det marinerade köttet i lite olja. - Tillsätt 3 1/2 dl vatten och såsmixen (medföljande påse) och låt såsen koka upp under omrörning.
  4. -Rör ner 11/2 (vi brukar ta 2) dl Creme Fraiche och 1 msk lime. Låt småkoka ca 2 minuter.
  5. Servera med ris, skivad banan, jordnötter och en fräsch sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.