Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chicken curry - indisk kyckling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Dela eller skär kycklingen i bitar. Hacka löken och vit löken. Fräs lök och kryddor i oljan tills löken blir mjuk. Lägg i kycklingen och vänd den i kryddorna. Tillsätt salt, peppar, mangochutney och yoghurt. Koka under lock på svag värme ca 40 min. Servera med ris, Chapati, Raita och ev. chutney.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ankiek 7 oktober 2008

    Kanongod rätt! Smakar verkligen indiskt! Jag kommer att ha lite mer hetta i nästa gång bara...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.