Receptet kommer från boken "Maten är klar!", innehåller recept som barnen gillar. Men passar även till vuxna, jag ska prova detta, låter gott.
Instruktioner
- Ugn 225º.
- Skrubba potatisen och skär dem i klyftor, med skalet på. Lägg klyftorna i en långpanna. Salta och ringla över margarin eller olja. Stek i ca 40 minuter.
- Skär kycklingen i bitar. Vispa ägget med en gaffel i en djup tallrik.
- Blanda ströbröd, parmesan, citronpeppar och salt i en djup tallrik. Vänd kycklingbitarna i först ägg och därefter i ströbrödsblandningen.
- Låt margarinet bli ljusbrunt i en stekpanna. Stek kycklingbitarna, några åt gången. Kontrollera så de är genomstekta.
- Kör créme fraiche, olja, basilikablad och örtsalt i en mixer eller använd en stavmixer.
- Servera med en god sallad till.
Publicerat den
23 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar