Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Valde alltid Chicken Thai när jag var ute och åt på en restaurang hemma i min stad, men tyckte till slut att det var dags att testa mig fram hemma. Det här blev resultatet, nästan på pricken som restaurangen... Supergott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingfiléerna i mindre bitar. Skär moroten i slantar, rödlöken och paprikan i strimlor. Stek kycklingen tills den nästan är färdig, häll i grönsakerna, låt fräsas tillsammans. Häll därefter i grädde, kokosmjölk och sweet chili sås, låt puttra, max 5 minuter.
  2. Servera till jasminris.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • monas 26 oktober 2008

    Du får en 4 av mig för receptet eftersom jag gillar kyckling och detta var gott. Mums

  • tomisi 1 mars 2009

    Supergott, trots att jag vanligtvis inte tycker om mat med kokosmjölk.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.