Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chicken tikka i pitabröd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gilltips.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör samman marinaden. Skär kycklingen i kuber. Lägg dem i marinaden och låt dem ligga kallt minst 4 timmar.
  2. Gör under tiden såsen. Skala och finhacka löken. Hacka myntan. Blanda samman alla ingredienserna och smaka av med salt. Ställ såsen kallt tills den ska serveras.
  3. Trä upp kycklingkuberna på grillspett och grilla dem ca 8-10 minuter runt om. Värm bröden på grillen och fyll dem med sallad, tomat, kyckling och sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.