Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chicken Vindaloo

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kryddstark indisk rätt.

Ingredienser

Instruktioner

Tärna kycklingen i lämpliga bitar. Mixa vitlök, Ingefära, chili och vinäger till en marinad. Lägg i kycklingen och marinera i en påse minst två timmar, ju längre ju bättre. Skiva och fräs löken så den får färg, mixa den sedan till en puré. Bryn och puttra kycklingen med marinaden och lökpurén samt hackade tomater och curry i 20 minuter. Testa olika curryblandningar för variation. Fyll på med vatten om det ser ut att bli för torrt. Servera med ris och raita.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.