Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chick´n Chips

 
Skriv ut

Servera dina Chick´n Chips i tidningsstrutar med gurkstavar och hemmagjord remouladsås...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör potatisen enligt anvisningar på förpackningen.
  2. Börja med remouladsåsen. Hacka pickles grovt och blanda med majonnäs, socker och kryddor till önskad konsistens.
  3. Lägg mjöl, ägg och skorpmjöl i tre djupa tallrikar. Salta och peppra kycklingen och panera den i mjöl, ägg och skorpmjöl.
  4. Hetta upp oljan i en djup stekpanna. Fritera kycklingbitarna ett par åt gången tills de fått gyllenbrun färg.
  5. Lyft upp med hålslev eller pincett och lägg på hushållspapper och låt rinna av. Salta!
  6. När du är klar är säkert potatisen ugnen också klar. Servera i tidningsstrutar med gurkstavar och din hemmagjorda remouladsås i en skål att doppa i.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.