Servera dina Chick´n Chips i tidningsstrutar med gurkstavar och hemmagjord remouladsås...
Instruktioner
- Gör potatisen enligt anvisningar på förpackningen.
- Börja med remouladsåsen. Hacka pickles grovt och blanda med majonnäs, socker och kryddor till önskad konsistens.
- Lägg mjöl, ägg och skorpmjöl i tre djupa tallrikar.
Salta och peppra kycklingen och panera den i mjöl, ägg och skorpmjöl.
- Hetta upp oljan i en djup stekpanna.
Fritera kycklingbitarna ett par åt gången tills de fått gyllenbrun färg.
- Lyft upp med hålslev eller pincett och lägg på hushållspapper och låt rinna av. Salta!
- När du är klar är säkert potatisen ugnen också klar.
Servera i tidningsstrutar med gurkstavar och din hemmagjorda remouladsås i en skål att doppa i.
Publicerat den
25 mars 2011
Liknande recept
Skriv kommentar