Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chile con Carne

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den är stark, om du kan låga den en dag innan blir den en nu godare

Ingredienser

Instruktioner

Stek färsen i olja i en gryta. Rör ner korv , lök och låt det fräsa med. Lägg in alla kryddor, sambal oelek och salta. Lägg krossade tomater Lät den putra-(Sjuda) 10 min. Lägg bönorna och låt dem inte rinna av. Låt allt koka några min. Servera med ris eller nacho - tortilla chips

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.