Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilensk fiskgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Allt i ett, som sköter sig själv. Själv brukar jag hoppa över stekningen av löken innan (hackar istället fint) och jag blandar ihop allt i en salig röra. Vill man ha nyttigare ris går det att förkoka t.ex fullkornsris i 10 minuter och sedan följa recept i övrigt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lökskivorna i oljan i en serveringsgryta. Ta upp hälften och fördela ris, fiskbitar, lök och tomater varvade i grytan. Krydda mellan varven.
  2. Blanda tomatpuré, vitlök och vatten och häll över. Koka upp långsamt och beräkna c:a 10 minuters koktid efter uppkokningen. Strö över persilja och servera grytan direkt på bordet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.