Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilensk kycklingsoppa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Kyckling på alla sätt är kanon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp smöret i en stor stekpanna. Rör ner mjölet och fräs upp det i 2 minuter på svag värme.
  2. Tillsätt kycklingbuljong, grädde kyckling och chilipeppar. Koka upp. Sänk värmen och låt det sjuda i 20 minuter.
  3. Garnera med mandelspån.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • StudentEllen 23 mars 2010

    375 ml vispgrädde? hmmm, hur många dl är det?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.