Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili CC

 
  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Bryn köttfärsen I oljan I en stekpanna. Tillsätt den gula löken och bryn vidare. Flytta över köttfärs och lök till en rejäl gryta. Fräs paprikan I kvarvarande oljan. Flytta över paprikan till grytan Vispa ur stekpannan med 1 av burkarna med vita bönor och häll det efter uppkok I grytan. Dela chilifrukterna och skrapa bort fröna. Hacka dem fint och sätt I grytan. Tillsätt alla övriga ingredienser och de två andra burkarna med Vita bönortill grytan. Låt koka på MYCKET svag värme I MINST 1 timma. Kryddningen är ungefärlig, med ovan givna mått, får chilin STING, men blir ej särskilt stark ! Krydda efter smak ! Servera med vitt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.