Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili con carne

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Enkel chili con carne som serverades med den obligatoriska Röda råkostmixen med smulad fetaost (får helt enkelt inte nog!).

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att hacka upp schalottenlök och vitlök och stek dem i en stor gryta, häll ner köttfärsen och krydda ordentligt.
  2. Slå sedan över burken med hela tomater och krossade tomater och låt allting puttra ihop i några minuter. Släng sen ner en tärning med buljong, båda förpackningar med bönor och krydda igen och låt allting ligga och puttra i minst 15 minuter men helst längre. Jag åt den efter 15 min men lät den sedan stå på i ca 2 timmar på låg värme, till Olof som jobbade sent och till det som blev över till de andra middagarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.