Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili con Carne

(1 kommentar)  
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka löken och rensa paprikan. Skär paprikan i strimlor. Fräs lök och paprika i en stekpanna, ca 5 min. Lägg i köttfärsen och finfördela den med en trägaffel och låt den steka med löken och paprikan i ca 5 min. Tillsätt tomater, pressad vitlök och kryddor och låt det småkoka i 10 minuter. Tillsätt bönorna och låt rätten på nytt koka upp. Servera med nyhackad persilja och ett glas kallt vatten.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Shizo 20 november 2007

    1 portion detta ??

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.