Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili con carne

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Världens godaste chili con carne

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek köttfärsen i olivoljan. Häll köttfärsen i en större kastrull. Blanda ner bönor, krossade tomater. Finhacka vitlöken och den röda chilin. Blanda ner vitlöken, chilin och alla kryddor i köttfärsen. Lägg i buljongtärningarna i kastrullen. Låt puttra i ett par minuter.
  2. Servera med guacamole, sallad, nachochips, vitt bröd, gräddfil.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • evabremer 16 januari 2010

    Innehållet kummin och spiskummin är INTE alls samma sak. Kummin används till brödbak. Spiskummin är det rätta till chili.

  • Gurgelfranz 17 oktober 2010

    Detta föll inte mig på läppen, för stabbigt och en aning beskt, vill ha en sötare och lättare chili.

  • flabban 10 juli 2011

    Fick ändra om lite bland kryddorna, sen blev det hur gott som helst. I fortsättningen kommer jag att göra egen chili con carne.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.