Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili con carne

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Ytterligare en variant av Chili con carne.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka lök och vitlök. Fräs löken ett par minuter, lägg i färsen och bryn den under några minuter. Kryddda med salt, peppar, timjan och chilipulver.
  2. Tillsätt krossade tomater, kryddor, lagerblad och den smulade buljongtärningen. Sjud under lock ca 15 minuter.
  3. Tärna paprikan och tillsätt den och vita bönorna i grytan. Låt puttra ytterligare 5-10 minuter.
  4. Smaka av med salt och svartpeppar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anse1 9 december 2016

    Super god! Som diabetiker var det perfekt för oss. Rena produkter utan socker. Åt med gott samvete.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.