Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili con carne á la Ollepelle

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Min riktigt goda chili con carne. Fått det av en kille från Kalifornien.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Flå tomaterna genom att hastigt sänka ner dem i hett vatten någon, några minuter och dra sedan av skalet. Dela tomaterna och ta bort kärnorna. Tärna tomaterna.
  2. Fräs färs och lök i oljan tills det fått färg. Tillsätt de andra ingredienserna, förutom maizena och bönor. Låt det småputtra ca 20 minuter.
  3. Tillsätt maizena och bönor och koka upp ca 5 minuter.
  4. Servera med bröd och sallad.
  5. Kan med fördel göras dagen innan. Men vänta med bönorna till den skall värmas.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • jnilsson1976 30 mars 2013

    Fantastiskt gott, har haft många bjudningar med denna rätt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.