Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili con carne-inspirerad gryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Basen är chili con carne men utbyggd med mer grönsaker

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva löken och paprikan. Skär auberginen och zucchinin i stavar. Fräs färsen i lite olja ihop med vilöken och krydda med salt, paprikapulver och chilipulver tillsätt lök och paprika och låt fräsa med. Låt auberginen och zucchinin fräsa med en stund.
  2. Häll av alla konserverna (utom tomaterna) och häll ner dessa i grytan. Tillsätt tomaterna och rör om. Låt puttra i 20-30 minuter. Smaka av med salt och chilipulver.
  3. Servera med tortillachips eller ett grovt bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Blomman82 17 februari 2009

    Mycket god rätt! Och smakade nyttigt. Jag hade även i lite chilisås, vilket jag tyckte passade bra. Det blev många matlådor!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.