- Serverar: 6 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Basen är chili con carne men utbyggd med mer grönsaker
Instruktioner
- Skiva löken och paprikan.
Skär auberginen och zucchinin i stavar.
Fräs färsen i lite olja ihop med vilöken och krydda med salt, paprikapulver och chilipulver
tillsätt lök och paprika och låt fräsa med.
Låt auberginen och zucchinin fräsa med en stund.
- Häll av alla konserverna (utom tomaterna) och häll ner dessa i grytan. Tillsätt tomaterna och rör om. Låt puttra i 20-30 minuter. Smaka av med salt och chilipulver.
- Servera med tortillachips eller ett grovt bröd.
Publicerat den
14 september 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Mycket god rätt! Och smakade nyttigt. Jag hade även i lite chilisås, vilket jag tyckte passade bra. Det blev många matlådor!