Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili con Carne LCHF

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Jag är mycket återhållsam med bönor och baljväxter, men sojabönor innehåller bara 5,8 gram kolhydrater/100gram. Och paprikan var mest för syns skull. Kolhydratsfolket kanske vill ha fullkornsris, vi andra äter in blanco. Och njuter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt den finhackade löken svettas i smör. Tillsätt färsen och bryn utan att smula den sönder och samman. Tillsätt tomatpurén - den större mängden om skarpare smak önskas.
  2. Tillsätt bönorna, kryddorna och grädden. Låt puttra på svagare värme under lock 10-15min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.