Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili con carne med extra smak

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Den här rätten gör jag dagen före så att alla kryddor hinner komma till sin fulla rätt. Det är så gott . Lägg gärna en klick mat youghrt på tallriken att mildra kryddningen med.Vi har vitt nybakat lantbröd och ris till. Naturligt vis går det utmärkt att äta den direkt.

Ingredienser

Instruktioner

Fräs köttfärsen i olja eller smör. Krydda med salt pappar och chilin Lägg över i en gryta. Fräs paprika som är strimlad, löken som är grovhackad och vitlöken som är pressad tills det är lite blankt. Häll över det i grytan. Smula över buljongtärningen. Häll på krossadetomater och vattnet. Låt allt puttra i 20 minuter. Slå över vitabönor och majs rörom. Låt det svalna och ställ det kallt över natt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.