Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili con carne med grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt vardagsmåltid som innehåller allt det vi behöver. Gör gärna fler satser och frys in.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka lök och vitlök. Fräs löken tillsammans med vitlök och fräs i olivolja eller smör i en stor gryta eller kastrull.
  2. Skär squash, champinjoner, paprika och chilipeppar i bitar. Kom ihåg att ta bort kärnorna i chilifrukten och även de vita hinnorna om du inte vill ha det alltför starkt. Fräs grönsakerna för sig och låt dem sedan puttra tillsammans med lök- och färsröran.
  3. Tillsätt tomaterna, de krossade som de är och de hela söndermixade. Låt koka ihop ca 10 minuter.
  4. Skölj bönorna ifall de är inlagda och tillsätt dem i grytan. Smaka av med salt och peppar och lite chilipulver eller sambal oelek.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.