Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili con carne med sting

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Underbart gott - servera med gräddfil och feferoni.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn nötfärsen smulig i smör. Skala och hacka löken. Blanda med färsen.
  2. Tillsätt passerade tomater, Santa Marias cacao och chili och tomatpurén. Låt sjuda 10 minuter.
  3. Skölj kidneybönor, konserverade, i durkslag. Vänd ner bönorna i grytan och låt koka upp. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera med gräddfil och feferoni och gärna även vitt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.