Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili con chicken

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Låter smarrigt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna tomaterna och blanda med finhackad chilifrukt, olivolja och juice. Smaka av med salt.
  2. Koka låren sakta ca 30 minuter i rödvinet, vinägern, fonden och vattnet. När vätskan till större delen kokats in och köttet är finfördelat skedar man upp köttet på tallrikarna.
  3. Servera kycklingchilin med tillbehören i grupper alt. bygg ett torn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.