Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili med kikärtor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En smakrik gryta med rotfrukter och kikärter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka vitlöken. Skala morötter och palsternackor och skär dem i bitar. Grovstrimla purjolöken.
  2. Stek färsen i smör i en stekpanna. Lägg i vitlöken och låt den fräsa med. Lägg över i en gryta. Lägg i morötter, palsternacka, krossade tomater, chilipulver och smulad buljong.
  3. Skölj ärtorna i kallt vatten och rör ner dem i grytan. Låt allt koka ca 10 min. Smaksätt med salt och peppar.
  4. Rör ner persiljan och hälften av crème fraiche tomat och basilika.
  5. Servera resten till grytan med en krispig sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.