Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili- och ananassallad med vitt chokladfluff

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En dessert med sting.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka chokladen och lägg den i en bunke. Koka upp grädde med vaniljstång. Slå den kokande grädden över chokladen och rör tills den smält. Låt gräddblandningen kallna i kyl till 0°.
  2. Skala och ta bort stocken på ananasen. Skär ananasen i små tärningar och marinera den i honung tillsammans med chili.
  3. Vispa upp gräddblandningen till fluff med vispmaskin. Servera med fruktsalladen i botten på glaset och toppa med fluffet. Pudra gärna på lite Ögonblink kakaopulver. (Fluffet kan inte vänta så vispa upp det precis före servering.)

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • pihal 22 mars 2013

    Jättegod och frisk i smaken och inte för söt trots den vita chokladen. 5 i betyg.

  • sessa79 3 november 2013

    kanongod

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.