Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili- och chokladkaka

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Chili och choklad är en klassisk kombination, som här samverkar i en chokladkaka.

Ingredienser

Instruktioner

Värm ugnen till 175 grader. Smält chokladen varsamt och blanda med övriga ingredienser, förutom äggvitorna. Vispa äggvitorna tills de är fluffiga. Vänd ned äggvitorna i chokladmixen. Lägg mixen i en smord limpform (c:a 20 cm lång) och baka i c:a 35 minuter. Kakan är klar när en tunn skorpa har bildats på toppen. Den kommer att vara lite kladdig inuti, men den blir klar när den kallnar. Sprinkla florsocker på kakan och servera, gärna med blåbär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.