Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili- och kokosglaserade quornfiléer med matig sallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Quorn finns att köpa som fryst vara. Konsistensen är tämligen fast. Används som ersättare till kött i matlagning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina quornfiléerna.
  2. Sallad: Skölj ruccola och låt rinna av. Häll bort bönspad i durkslag och skölj bönorna. Halvera tomater. Skala och tärna avokado. Droppa lime på avokadon så att den inte mörknar.
  3. Blanda försiktigt ruccola, bönor, tomater. Droppa lite rapsolja över.
  4. Quorn: Hetta upp matolja i panna och lättstek quornfiléerna enligt anvisning på förpackning. Salta och peppra lätt. Pensla med chilisås mot slutet.
  5. Fördela salladen på tallrikar. Garnera med avokado. Lägg 2 uppskurna filéer på var tallrik. Droppa över lite soja och lime.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.