Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili- och kycklingnudlar med snackpaprika och cashewnötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den saftiga och söta snackpaprikan är en ny god bekantskap i våra grönsaksdiskar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka nudlarna enligt förpackningens anvisning. Låt dem rinna av i ett durkslag.
  2. Strimla kycklingfilén
  3. Kärna ur och skär paprika och chili i små bitar. Ansa och skär löken i bitar.
  4. Hetta upp hälften av oljan i en wok eller stor stekpanna. Woka kycklingen ca 3 min under omrörning. Tillsätt nötterna och stek ytterligare 2-3 min. Tillsätt fisksåsen och rör om. Ta upp kycklingen och nötter på ett fat.
  5. Woka grönskerna i resten av oljan 3-4 min. Blanda i kycklingen, nötter och nudlar. Smaksätt med citronsaft, sojasås och socker. Garnera med korianderblad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.