Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili- och limemarinerad lax med thaigurka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Thaigurka finns i välsorterade butiker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fjälla ev laxen och bred ut den i en form.
  2. Blanda marinaden och häll den över fisken. Täck över och låt marinera i kylen ca 1 timme.
  3. Lägg gurkan i en skål. Rör ihop resten av ingredienserna till salladen och blanda ner i gurkan.
  4. Torka av ytan lite på laxen och grilla eller stek den 3- 4 minuter per sida. Häll i resten av marinaden i pannan och låt den hettas upp.
  5. Servera lax och sallad med marinadskyn och tillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.