Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili- och räkpaj

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Såå god!

Ingredienser

Instruktioner

Hacka ihop smör och mjöl. Tillsätt salt och vatten och arbeta ihop till en deg. Tryck ut degen i en pajform, nagga botten med en gaffel och ställ formen kallt i 30 min. Sätt ugnen på 225 g. Förgrädda pajskalet i ca 10 min. Hacka purjolök och basilika. Vispa upp äggen och blanda med keso, crème fraiche, räkor, riven ost, purjolök och basilika. Häll blandningen i pajskalet. Krydda. Grädda pajen i ca 30 min. Servera med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.