Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili- och vitlöksmarinerade räkor

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Det går bra att förbereda spetten och lägga i kylskåp, eller på frysklampar i kylväska, om du ska grilla någon annanstans.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela, kärna ur och skär chilin i fina tärningar. Blanda olja, chili och vitlök i en rymlig skål. Vänd ner oskalade räkor och låt marinera i minst två timmar.
  2. Trä upp räkorna på spetten, strö över flingsalt och grilla snabbt över fin glödbädd. Servera med dipsås eller röra och ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.