Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili utan bönor

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god och stark variant utan bönor med högrev. Det kanske låter mycket med 1 kryddburk chilipulver men den är mycket svagare än santa marias chilipeppar. Men den ger en härlig smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek köttet, och häll i vatten för att vispa ur pannan och spar stekskyn och häll över i en gryta. Sedan stek finhackad lök och gör detsamma med den.
  2. Ha i ölen, tomatpuré ,buljongtärning samt vatten så det täcker samt alla kryddor och salta och peppra låt koka upp och skumma av och pressa sedan i vitlöken och låt sjuda i ca 4 timmar. Tillsätt chokladen sista 30 minuterna. Red eventuellt av med lite maizena.
  3. Jättegott att bara doppa bröd i eller servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • monicadanell 8 september 2009

    Den här måste jag testa på söndag återmommer med poäng då monica

  • monicadanell 13 september 2009

    Hej nu idag har jag ätit chili utan bönor kalas gott men min man tyckte det var för stark jag kommer att göra om den helt klart och det blev en klar 5 monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.