Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilibiff med gurkyoghurt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Goda biffar med sting.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda currypasta, ägg, salt och vatten i en bunke. Blanda ner köttfärsen och rör tills färsen binder vattnet. Forma till 8 biffar och stek på medelvärme 3–4 min på var sida. Tärna gurkan i cm-stora kuber. Blanda drygt hälften med yoghurt och salt. Servera biffarna med gurkyoghurt och lite extra gurka i kuber och eventuella tillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.