Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chiliburgare med grillade grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela chilin och ta bort kärnorna, blanda med färsen. Fördela färsen i fyra stora runda bollar och forma till hamburgare.
  2. Delar paprikan i 6-8 delar, ta bort kärnor och skiva löken. Smörj foliearket med olivolja, lägg på grönsakerna, strö över vitlöken och lite havssalt samt svartpeppar. Vik ihop till paket och lägg på grillen. Blanda ihop alla ingredienser till dressingen. Blanda ihop burgar-smeten. Lägg burgarna på grillen, salta och peppra. När burgarna är nästan klara, lägg på brödet och grilla lätt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.