Du behöver inte bli rädd om du får chilibitarna i munnen. Tvärt om, fiska upp de små röda prickarna och tugga på dem som små godisbitar
Instruktioner
- Kan förberedas innan: Skär limefrukterna i klyftor, gärna åtta klyftor per frukt. Lägg en garneringsklyfta per glas åt sidan och mortla resten av limeklyftorna tillsammans med finhackad chilifrukt. Ta inte med kärnorna från chilin om du inte vill ha ett väldigt starkt bål. Häll på sockerlag och rom. Ställ upp glasen i raka led med en limeklyfta på kanten.
- Fyll upp med sodavatten och massor av is när de första gästerna har gjort sig hemmastadda.
- Sockerlag kokar du enkelt själv; ta lika delar socker och vatten. När sockerkristallerna har smält är det klart. Men ganska varmt. Så koka alltid sockerlag i god tid.
Publicerat den
5 juni 2008
Kommentarer
Skriv kommentar
Finns inget godare en varm sommardag!! Vi använder dock Sprite Cero istället för Soda vatten... /Marie