Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilichokladkaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Kan inte annat än rekommendera denna god kaka.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och socker poröst. Blanda mjöl, bakpulver, vanillinsocker och salt för sig. Slå över mjölblandningen och det smälta smöret i bunken och rör om. Häll kaffet över chokladen så att den smälter och häll det i smeten. Till sist röres chilin i. (Ha en plastpåse över ena handen när du hackar chilin.) Häll smeten i en form med löstagbar kant. Grädda mitt i ugnen, 175 grader i 40 minuter.

Kommentarer (1)

  • Monika46 21 april 2009

    Var nyfiken på att smaka en kaka med chili i... Men tyvärr, den var inte alls i min smak... Kan inte förlika mig med chilin och det var dessutom för många smaker (chili, chocklad, kaffe, vanilj) vilket förstörde kakan.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.