Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chiliconcarne med grönsaker

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Paprika, lök och squash ger mustig och fin smak till vår chiliconcarne.

Ingredienser

Instruktioner

Skala löken. Kärna ur paprikan. Skär lök, paprika och squash i bitar. Fräs färsen i smör i en teflonpanna och rör så att den blir smulig. Lägg i grönsakerna och låt dem fräsa med. Skölj bönorna i vatten och låt dem rinna av. Tillsätt bönor, salt, vitlök, tomater och sambal oelek. Låt allt koka några min. Servera med minifraiche och rucolasallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • glommen 8 februari 2009

    En jättegod maträtt,lätt att göra och smakade jättegott =)

  • falkare 9 augusti 2010

    Tack för receptet den här kommer jag att göra fler gånger - JÄTTEGOTT!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.