Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Superenkel fiskrätt som barnen älskar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop alla ingredienser till såsen.
  2. Lägg den tinade fisken i en smord ugnsform, salta. Häll såsen över fisken och grädda i 200 grader i ca 20 minuter.
  3. Servera med kokt potatis.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • miramamman 20 augusti 2009

    Hej MrB. Jag har gjort en supergod variant av din chilifisk. Hittade det receptet här på MK inlagt av "Wremerth" men det blev inte godkänt, troligen för likt ditt recept. MK vill ju att man hellre lägger in tips i befintliga liknande recept och det är ju helt ok tycker jag. Hoppas du också tycker det :-= I alla fall vär det med 2 dl kaffegrädde och 6 msk chilisås (jag använder den starka). Och riven ost på toppen. Det var också lite mjöl i botten på den smorda formen som gör såsen ljuvligt krämig. Jag lägger alltid i nån grönsak och här lade jag till gröna bönor "herrkuver" det blev supergott så 400 g fisk (alskan pollok funkar fint) räcker bara till 3 personer. Jag skulle tro att ditt recept är lika gott, Ska prova det nästa gång. Detta är numera "mitt fiskrecept" finns inte längre nån anledning att prova nåt annat ;-)

  • Ekorrungen 19 mars 2010

    Tack för receptet. Den var god, men var lite för 4 portioner tyckte jag så det blev bara 2 portioner. Ska göra den igen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.