Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilifrästa räkor med saffransdipp

 
Skriv ut

Perfekt att äta på balkongen en varm sommarkväll.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att blanda ingredienserna till dippsåsen i en skål och ställ in i kylen.
  2. Rensa ur kärnorna ur chilin och finhacka. Hetta upp olja i en wokpanna eller traktörpanna och lägg i chilin, vitlöken och räkorna. Fräs snabbt i ett par sekunder.
  3. Tillsätt persiljan och limeskivorna, rör runt och salta och peppra efter behov.
  4. Lägg upp i skål och servera med Saffransdippen, vitt frasigt bröd och vitt vin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.